english deutch nederland
menu

camping drome

Veelgestelde vragen

Wat is de geest van uw camping ?

Langzaam toerisme, de familie, waarderen de natuur en de ruimte, een welkome "out of time" om de tijd te nemen, de smaak van eenvoudige dingen maar kwaliteit. Een serene sfeer. Er is hier geen groot watercentrum met meerdere glijbanen, noch entertainment van 's ochtends tot' s avonds, maar alle subtiele kleine details die je ervaring zullen verrukken.
U legt het beter uit dan wij in al uw opmerkingen : Als ...
"Mooie kindvriendelijke camping. Niet te groot, dus erg overzichtelijk. Sanitair wordt zeer goed schoongehouden. Leuk barretje vooraan de camping, waar geregeld activiteiten worden gehouden (paella avond / muziek / kinderdansen)"
"Voor manlief was deze camping het hoogtepunt van de vakantie, want het domein heeft zelfs zicht op de Mont Ventoux.De camping is een perfecte uitvalsbasis voor fietstochten per racefiets en MTB."
"Het domein bestaat ook nog uit wijn- en olijfgaarden en richt zich echt op de natuur en duurzaamheid"
"Op de camping is een leuk terras met restaurant en bar (met zicht op het zwembad), waar door de week verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals spelletjesavonden en karaoke."

Waarom is de glijbaan niet altijd open?

De glijbaan is een animatie op het zwembad. Er zijn dus tijden van animatie en rustigere tijden, kortom voor alle smaken!
De opening is gespreid over de dag 11H15-12H15 // 15H-16H // 17H-18H en het gaat heel goed, tenzij je natuurlijk al je tijd op een rodel wilt doorbrengen tijdens al je vakanties. -:) 

Heb je een kinderclub ?

De camping heeft geen kinderclub in de zin van "dagelijkse animatie voor kinderen van 3-10 jaar van 10.00 tot 12.00 uur".
De kinderen nemen deel aan onze animatietijden, maar ze spelen vooral veel met elkaar omdat de ruimte en de "kleine" omvang van de camping zich daar goed voor leent.

Accepteert u dieren ?

Ja, op sommige locaties kunt u met uw huisdier meekomen met betrekking tot de hygiënische omstandigheden buiten of binnen, met name de bedden of banken.

Wat zijn de voorwaarden van WIFI ?

Het is gratis, beschikbaar in de Bar/Restaurant/Hospitality Zone.
Het wordt niet naar keuze uitgebreid tot de hele camping, enerzijds omdat de dekking niet voor iedereen effectief zou zijn en anderzijds om te "ontkoppelen". 4G toegang via mobiele telefoons is aanwezig, buiten ons bevoegdheidsgebied natuurlijk :-) .

Zijn de huisjes Bastide aangrenzend ?

De Gîtes zijn verbonden met een veranda en een garage (niet toegankelijk). De woonruimtes en/of terrassen zijn niet aangrenzend.
De lay-out is zichtbaar aan het begin van een videolink hieronder. 
http://www.campecluse.com/photos-videos/video.php

Is de camping rustig ?

Ja, de camping ligt op het platteland en onze klanten komen tot rust en genieten van de omgeving met hun gezin. Wij bieden niet elke avond avonden aan en "slapen in" is mogelijk.

Is airconditioning in de verhuur noodzakelijk ?

Nee. Niet-uitgeruste huren zijn goed gearceerd. Bovendien zijn de nachten niet verstikkend, u kunt zelfs zonder airconditioning goed slapen.