english deutch nederland
menu

Services

De receptie beschikt over een ruime keuze aan toeristische documentatie over de regio in een straal van 80 km, evenals over informatie over activiteiten op het gebied van wandeltrektochten, wielersporttoerisme, MTB, beklimmingplekken…
Tijdens uw aankomst en tijdens al uw verblijf zullen wij het genoegen hebben om u deze toeristische informatie hardop en aan uw vakantiewens aangepast, te overhandigen.
Ons Hulpkruidenierswinkeltje, klein maar dat u ‘uit de brand helpt’, zoals zijn naam het aangeeft met basis kruideniersproducten, gekoelde drankjes, ansichtkaarten, ‘terroir’ producten (Olijven en olijfolie van het Domaine de l’Ecluse, baronnies wijn…) en de verkoop van brood en zoete broodjes (In Juli en Augustus).

De meeneemgerechten service met zijn Zelfgemaakte Pizza’s, Kippen, Frietjes, Quiches… In juli en augustus (gesloten op maandagavond) open, Bij een lange vakantie week-end.
De Snackbar met Eetgelegenheid ter plekke gaat in Juli / Augustus open (gesloten op maandagavond) en biedt u haar kaart voor iedereen aan : Haar Salades, Grillades, Zelfgemaakte Pizza… Desserts en IJsjes.
Menu unique dédié au Groupe pour les week-ends fériés de Pâques, Ascension ou Pentecôte.


Ook zult u ter plekke aantreffen:
  • Wasmachine.
  • Via reservering Verhuur van : Gas Barbecue, Koelkast, Babytoerusting, beddengoed.
  • Afvalscheidingruimte / compost bin.
  • Postservice – aankomst / vertrek.
  • WIFI in ontvangstruimtes, bar en restaurant.
De op 1 km van Domaine de l’Ecluse gelegen dorpjes, Bénivay Ollon of Propiac les Bains, zijn dorpjes zonder winkels. U zult winkels en supermarkten in Buis les Baronnies (8km) of Vaison la Romaine (15km) aantreffen.